Online Buteyko tréning

online buteyko tréning

Online Buteyko légzés optimalizáló tréning – Lélegezz helyesen az egészségedért!

Kiscsoportos Online Buteyko-tréning felnőtteknek

A Buteyko tréning célja, hogy Buteyko professzor módszerén keresztül képet adjon a légzés aspektusairól, lehetőségeiről,  mind elméleti, mind gyakorlati szinten. Megérteti a helyes funkcionális légzés fontontosságát és eszközöket ad a mindennapi életbe beilleszthető gyakorláshoz. 

A Buteyko módszer azon a feltételezésen alapul, hogy számos egészségügyi állapot, beleértve az asztmát is, a belélegzett levegő  krónikusan megnövekedett mennyisége, azaz a hiperventiláció miatt alakul ki, vagy súlyosbítja azt. A módszer légzőgyakorlatokon keresztül átalakítja a légzési mintát,  korrigálja a hiperventillációt, ami által a hiperventilációval kapcsolatos egyéb állapotok visszafordíthatóak lehetnek. A módszer egy sor csökkentett légzési gyakorlatot tartalmaz, amelyek az orrlégzésre, a légzés visszatartására és a relaxációra összpontosítanak. Abban a pillanatban, amikor elkezd tudatosulni és megváltozni a légzés, akkor a test csodálatos módon kezd reagálni és beindít különböző öngyógyító folyamatokat.

 

Ezt a Buteyko-tréninget neked találták ki, ha:

  • Gyakran van bedugulva az orrod, légzési nehézségekkel, allergiával küzdesz
  • Alvásproblémákkal, horkolással, éjszakai légzéskimaradással küzdesz
  • Gyakran fázol, hideg a kezed, a lábad
  • Gyakran vagy indokolatlanul feszült és ideges, esetleg pánikrohamaid vannak
  • Reggelente fáradtan ébredsz
  • Asztmás vagy
  • Állandó stresszben élsz
  • Szeretnél jobb sportteljesítményt elérni
  • Vagy csak egyszerűen fontos az egészséged!

Ha az optimális légzést szeretnénk megfigyelni, figyeljünk meg egy újszülöttet.
Három dolgot fogunk észrevenni:

1. Belégzéskor a hasuk tágul, és kilégzéskor összehúzódik. Ezt diafragmatikus légzésnek nevezik.
2.  A szájuk csukva van. Orrlégzők.

3. Légzésük könnyű, nem nehéz.

Az egészséges légzés ezen jellemzői azok, amelyeket a Buteyko módszerrel kívánunk elérni.

A Buteyko professzor által kialakított program nem csodamódszer, de gyakran csodaszámba menő eredményeket érnek el a tréning résztvevői. Ha valakinek az évtizedek óta fennálló fázékonysága az első alkalom alatt megszűnik, vagy amikor a 25 éve tartó orrgyulladása egy hónap alatt elmúlik, az azért az gondolom fantasztikus eredmény, nem mellesleg mindezt gyógyszer nélkül érték el a tréning résztvevői. Ez csak néhány kiragadott példa volt, azok közül, amik nap mint nap megtörténnek tréningjeinken (itt olvashatsz további tapasztalatokat a korábbi tréningek résztvevőitől).

Buteyko légzés elsajátítható akár az otthonunk kényelméből is online, élő tréning formájában, élvezve annak minden pozitív élettani hatását.

A csoportos online Buteyko tréning teljes csomag a következőket tartalmazza:

  • Funkcionális, diszfunkcionális légzés elmélete, a helyes légzés előnyei, a légzéssel kapcsolatos betegségek kialakulása.
  • 12+1 Buteyko légzőgyakorlat, ezek készség szintű elsajátítása a gyakorlások során. A kontrollszünet, maximális légzésszünet fogalma, mérése.
  • A helyes légzés kialakítása a mindennapokban.
  • Az igazán pihentető alvás titka.
  • Személyes programot alakítunk ki az egyéni állapotodnak megfelelően, amit a mindennapokba is könnyedén be tudsz illeszteni, hogy felturbózzuk az egészséged.
  • Zárt közösségi fórum használata, később felmerülő problémák, kérdések megbeszélése.
  • A foglalkozás időtartalma alkalmanként 1.5-2 óra, öt egymást követő héten keresztül, tehát könnyedén beilleszthető az életedbe.
  • Plusz az elméleti háttér egy külön felvételen megtekinthető.
  • A tréning minden alkalmáról felvétel készül, mely letölthető és bármikor visszanézhető.
  • Buteyko tréning munkafüzet – A készségek elsajátításához és gyakorlásához Munkafüzet nyújt segítséget, melyre  hosszútávon és az otthoni gyakorlás során is lehet támaszkodni.
  • A csomag tartalmaz egy 12 000 forint értékű Buteyko övet, mely megkönnyíti a gyakorlást és felgyorsítja személyes fejlődésed.
  • Hogy légzésedet éjszaka is kontroll alatt tudd tartani, egy Buteyko ragtapasz is a csomag része.
  • Hogy otthon is biztosan és mérhető legyen a gyakorlás egy Véroxigénszint mérő, pulzoximéter (10 000 ft) teszi teljessé a csomagot. Ez az eszköz a gyakorlások során segít a pulzus  és a véroxigénszint mérésében.

………………..

Részvételi díjak és azok tartalma:

Magyarországon már több ezren ismerték már meg a módszert. Az online tréninget elvégzett résztvevők száma eléri a több százat. Már lassan fél évtizedes online Buteyko oktatási tapasztalat áll  mögöttünk. 

 • GYORSÍTÓSÁV Online Buteyko tréning teljes csomag 5 alkalmas kedvezményes ár 80 000 Ft. ( eredeti ár 90 000 Ft)  befizetve. .  A csomag tartalmaz Pulzoximetert, Buteyko övet, nyomtatott Buteyko tréning munkafüzetet és klasszikus tapasszal+6db Myotape felnőt tapaszt.
 • ALAP csomag  – Online Buteyko tréning nyomtatott  munkafüzettel és klasszikus tapasszal+6db Myotape felnőt tapaszt 5 alkalmas kedvezményes ár 65 000 ft. eredeti ár 75 000Ft.
 • MINIMÁL – kiscsoportos online Buteyko tréning fizikai eszközök nélkül pdf formátumú munkafüzettel –  ára 70 000 ft, de most kedvezményes áron 60 000 ft

Az árak magukban foglalják a szállítási költséget Magyarországon belülre történő szállításnál. A külföldre történő csomagküldésnél az aktuális nemzetközi díjszabásnak megfelelően felárat számítunk fel.

100% pénzvisszatérítési garancia!! Az első foglalkozás alatt, ha nem vagy elégedett visszafizetjük a tanfolyam árát.

Figyelem! A Buteyko-tréning korlátozott létszámmal indul (maximum 10 fő), mely biztosítja a személyre szabott segítséget. A helyeket a befizetések sorrendjében töltjük fel. Online tréningjeinken eddig már több ezren vettek részt.

A helyes légzés, ha a hét minden napján és minden órájában alkalmazzuk számos egészségügyi előnnyel jár. Tanuld meg Te is! Az alapok már az ingyenes előadáson is megtanulhatók, de ha szeretnél igazán profi lenni, akkor a teljes online tréninget neked találták ki. Ezen a tréningen nem csak a felszínét ismered meg a buteyko légzésnek, mint sok mindent egymásba mixelő képzésen. Több ezer  egyénnel szerzett tapasztalat, illetve több buteyko iskola tudását ötvözi a tréning.

2024. február 21. szerda 18 .00 óra 5 alkalmas online tréning BETELT
2024. Március 7. csütörtök 18 .00 óra 5 alkalmas online tréning BETELT
2024. Április 10. szerda 18 .00 óra 5 alkalmas online tréning BETELT

2024. Május 9. csütörtök 18.00 óra 5 alkalmas online tréning BETELT

2024. Június 5. szerda 18:00 óra, 5 alkalmas online tréning 8 szabad hely

Jelentkezés online Buteyko tréningra

Vajon elsajátítható online a Buteyko módszer?   Erre a kérdésre a linkre kattintva kaphatsz választ.

Jelentkezz az Online Buteyko-tréningre!

Jelentkezz ingyenes bevezető Buteyko-tréningre!
Következő előadás 2024. május 27. hétfőn 18:00 órakor https://fb.me/e/69L6hBe0n