Buteyko oktatóink

Iványosi-Szabó Zoltán, Buteykolegzes.hu vezető oktatója Buteyko Clinic oktató, Oxigen Advantage oktató

Buteyko Clinic Buteyko practitioner képzésA Buteyko Clinic oktatói képesítésemet 2019 novemberében szereztem meg, szeptemberben pedig a sportolóknak kifejlesztett speciális Buteyko tréning, az Oxigen Advantage oktatója lettem, amit Lakatos Péter Oxigen Advantage master oktatójától tanultam.

Már tizenéves koromtól érdekelt az öngyógyítás, a természetes gyógymódok és az önfejlesztés. Az első gyógyító légzéssel kapcsolatos könyvet több mint 30 éve olvastam, azóta is folyamatosan tanulmányozom azokat a lehetőségeket, amelyek a természetes módszereket használják az egészség megőrzésére.

Jelenleg a Buteyko módszert tartom az egyik legjobb és leghatékonyabb természetes módszernek, amellyel kis befektetéssel óriási eredményeket lehet elérni egészségünk helyreállítása és megtartása terén. Jelenleg ezzel a módszerrel segítek egyre több embernek, hogy visszanyerje egészségét.

Mester szintű NLP-t 2000 óta alkalmazok mind üzleti, mind életviteli területen. 2010 júliusától NLP alapú business és life coachként, 2011 nyártól diplomás coachként is dolgoztam, így segítettem ügyfeleimet, hogy teljesebb életet élhessenek.  2011-ben az International Coaching Federation (ICF) év coach-a versenyfelhíváson, pályázaton abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy az év Coacha  közönségdíjat nyertem el

Célom, hogy a Buteyko módszer megismertetésével segítsek neked, hogy visszanyerhesd légzésed fölött az irányítást és ezáltal egészségesebb legyél. Az általam megismert egészségjavító és megőrző módszereket is szívesen megosztom hallgatóimmal. Hiszek abban, hogy az alapok, mint a mozgás, gondolkodás, étkezés, életmód megreformálásával sokkal komfortosabb, boldogabb, egészségesebb életet élhetünk. Számomra a Buteyko módszer jobb egészséget adott, és szeretném, ha ez mindenki számára elérhető lenne.

“Jobb légzés által élj teljesebb életet!”

Buteyko oklevél

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tusai Krisztina:

Közgazdászként végeztem és több mint 15 évet a multinacionális szektorban dolgoztam jogi és marketing területeken. A főállásom mellett kezdtem alternatív terápiás módszereket elsajátítani, mivel egy betegség kapcsán természetgyógyász és talpreflexológus segítségével meggyógyultam, valamint családunkban előforduló súlyos betegségekre is kerestem a válaszokat. Így 2019-ben elvégeztem Béky László tanár Úr természetgyógyász tanfolyamait, majd sikeres természetgyógyász vizsgát is tettem.
Az alternatív módszerek közül a Buteyko légzésterápia volt az egyik, amivel 2010-ben találkoztam édesanyám asztmás betegsége révén. Akkor még úgy gondoltam, ez a módszer csak az asztmásoknak való, hiszen nem volt széles körben ismert a funkcionális légzés fogalma és annak a szervezetre, egészségre és teljesítményre gyakorolt hatása.
A Buteyko légzéssel férjem által ismerkedtem még jobban, aki elvégezte a Buteyko oktatói képzést, és mára több ezer emberrel ismertette meg a funkcionális légzés jelentőségét. Ez a módszer számomra is hiteles, hiszen természetes, a szervezet eredeti egyensúlyi állapotát igyekszik visszaállítani, és számos lappangó vagy tomboló népbetegségben képes hatékonyan állapotjavulást elérni.
A természetgyógyászat és a Buteyko légzés mellett reflexológiával, masszázzsal és biorezonanciával is foglalkozom, szakmai tudásom folyamatosan igyekszem tovább bővíteni, hiszen minden vendégem más gonddal és problémával érkezik.

Lépj kapcsolatba velünk!