Buteyko oktatóink

Iványosi-Szabó Zoltán, Buteyko Clinic oktató

Buteyko Clinic Buteyko practitioner képzésA Buteyko Clinic oktatói képesítésemet 2019 novemberében szereztem meg, szeptemberben pedig a sportolóknak kifejlesztett speciális Buteyko tréning, az Oxigen Advantage oktatója lettem, amit Lakatos Péter Oxigen Advantage master oktatójától tanultam.

Már tizenéves koromtól érdekelt az öngyógyítás, a természetes gyógymódok és az önfejlesztés. Az első gyógyító légzéssel kapcsolatos könyvet több mint 30 éve olvastam, azóta is folyamatosan tanulmányozom azokat a lehetőségeket, amelyek a természetes módszereket használják az egészség megőrzésére.

Jelenleg a Buteyko módszert tartom az egyik legjobb természetes módszerrel, amellyel kis befektetéssel óriási eredményeket lehet elérni egészségünk helyreállítása és megtartása terén. Jelenleg ezzel a módszerrel segítek egyre több embernek, hogy egészségesebb lehessen.

Mester szintű NLP-t 2000 óta alkalmazok mind üzleti, mind életviteli területen. 2010 júliusától pedig NLP alapú, business és life coachként, 2011 nyártól diplomás coachként is dolgoztam és így segítettem ügyfeleimet, hogy teljesebb életet élhessenek.  2011-ben az International Coaching Federation (ICF) év coach-a versenyfelhíváson, pályázatom abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy elnyerte a közönségdíjat

Célom, hogy a Buteyko módszer megismertetésével segítsek neked, hogy visszanyerhesd légzésed fölött az irányítást és ezáltal egészségesebb legyél. Az általam megismert egészségjavító és megőrző módszereket is szívesen megosztom hallgatóimmal. Hiszek abban, hogy az alapok, mint a mozgás, gondolkodás, étkezés, életmód megreformálásával sokkal komfortosabb, boldogabb, egészségesebb életet élhetünk. Számomra a Buteyko módszer jobb egészséget adott, és szeretném, ha ez mindenki számára elérhető legyen.

“Jobb légzés által élj teljesebb éltet!”

Buteyko oklevél

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lépj kapcsolatba velem!