Iványosi-Szabó Zoltán, Buteykok Clinic oktató

A Buteyko oktatói képesítésemet 2019 novemberében szereztem meg, szeptemberben pedig a speciális sportolóknak kifejlesztett speciális Buteyko tréning, az Oxigen Advantage oktatója lettem.

Az első gyógyító légzéssel kapcsolatos könyvet több mint 30 éve olvastam. Már tizenéves koromtól érdekelt az öngyógyítás és az önfejlesztés. Számos természetes módszert tanulmányoztam ezt követően.

Jelenleg a Buteyko módszer varázsolt el, mellyel számos embert segítettem, hogy egészségesebb legyen.

2010 júliusától NLP alapú, business és life coachként, 2011 nyártól diplomás coachként is dolgoztam. Mester szintű NLP-t 2000 óta alkalmazok mind üzleti, mind életviteli területen. 2011-ben az International Coaching Federation (ICF) év coach-a versenyfelhíváson, pályázatom elnyerte a közönségdíjat

Célom, hogy a légzés újratanításával segítsek neked, hogy egészségesebb legyél. Hiszek abban, hogy az alapok, mint a mozgás, gondolkodás, étkezés, életmód megreformálásával sokkal komfortosabb, boldogabb, egészségesebb életet élhetünk. Számomra a Buteyko módszer jobb egészséget adott, és szeretném, ha ez mindenki számára elérhető legyen.

“Jobb légzés által élj teljesebb éltet!”

Buteyko Clinic Buteyko practitioner képzésButeyko Clinic Buteyko practitioner képzés

 

 

 

 

Lépj kapcsolatba velem!