Felnőtteknek

Buteyko tréning – kiscsoportos (3-6 fős) foglalkozások felnőtteknek

A koronavírus terjedése miatt a személyes foglalkozásokat felfüggesztettük, helyette teljes értékű szmemélyre szabott kiscsoportos online Buteyko tréininget tartunk. Részletek ITT.

A Buteyko tréningek célja a helyes légzéstechnikák elsajátítása, az orrlégzés és a normális funkcionális légzési szokások helyreállítása, valamint a részt vevők életvezetési tanácsokat is kaphatnak a gyorsabb gyógyulás érdekében.

A tréning tematikája a következők szerint lett összeállítva:

  • Megismered a funkcionális, diszfunkcionális légzés elméletét, a helyes légzés előnyeit, a légzéssel kapcsolatos betegségek kialakulását.
  • A 12 Buteyko gyakorlatot megismered és készség szinten elsajátítod. A kontrollszünet, maximális légzésszünet mérését megtanulod, a mindennapok részévé teszed.
  • Személyes programot alakítunk ki az egyéni állapotodnak megfelelően, amit be tudsz sikeresen illeszteni a mindennapokba, hogy egészséged felturbózzuk.
  • Zárt közösségi fórum használata, később felmerülő porlémák, kérdések megbeszélése.
  • Munkafüzet kapsz, ami tartalmazza a gyakorlatokat, legfontosabb információkat.
  • A foglalkozás időtartalma alkalmanként 2 óra, öt egymást követő héten keresztül, tehát könnyedén beilleszthető az életedbe.

A Buteyko kiscsoportos légzéstréning csomag teljes eredeti ára: 65 000 Ft  (Jelenleg bevezető áron 30 ezer ft.)

Soha vissza nem térő kedvezményes bevezető ár!! Csak korlátozott ideig, 2020 január 31-ig.

Figyelem! A Buteyko-tréning korlátozott létszámmal indul (maximum 6 fő), mely biztosítja a személyre szabott segítséget. A helyeket a jelentkezés sorrendjében töltjük fel.

A kialakult járványhelyzet miatt, belátható időn belül nem indul csak online buteyko tréning! 

 

Jelentkezz a tréningre!