Felnőtteknek

Buteyko tréning – kiscsoportos (6-10 fős) foglalkozások felnőtteknek – jelenleg csak online formában

A személyes foglalkozásokat jelenleg felfüggesztettük, helyette teljes értékű szmemélyre szabott kiscsoportos online Buteyko tréninget tartunk. Részletek ITT.

A Buteyko tréningek célja a helyes légzéstechnikák elsajátítása, az orrlégzés és a normális funkcionális légzési szokások helyreállítása, valamint a részt vevők életvezetési tanácsokat is kaphatnak a gyorsabb állapotjavulás érdekében.

A tréning tematikája a következők szerint lett összeállítva:

  • Megismerheted a funkcionális, diszfunkcionális légzés elméletét, a helyes légzés előnyeit, a légzéssel kapcsolatos betegségek kialakulását.
  • A 12 Buteyko gyakorlatot megismerése és készség szintű elsajátítása. A kontrollszünet, maximális légzés-szünet mérése, a mindennapok részévé tétele.
  • Személyes programot alakítunk ki egyéni állapotnak megfelelően, ami sikeresen beilleszthető a mindennapokba, hogy a lehető leggyorsabban javulást érhess el. 
  • Zárt közösségi fórum használata, később felmerülő problémák, kérdések megbeszélésére.
  • Munkafüzet kapsz, ami tartalmazza a gyakorlatokat és a legfontosabb információkat.
  • A foglalkozás időtartalma alkalmanként 1,5-2 óra, öt egymást követő héten keresztül, tehát könnyedén beilleszthető az életedbe.

A Buteyko kiscsoportos légzéstréning csomag teljes eredeti ára: 65 000 Ft .

Figyelem! A személyes foglalkozásokat jelenleg felfüggesztettük, helyette teljes értékű szmemélyre szabott kiscsoportos online Buteyko tréninget tartunk. Részletek ITT.

A Buteyko-tréning korlátozott létszámmal indul (maximum 10 fő), mely biztosítja a személyre szabott segítséget. A helyeket a jelentkezés sorrendjében töltjük fel.

A kialakult járványhelyzet miatt, belátható időn belül nem indul csak online buteyko tréning! 

 

Jelentkezz a tréningre!